Acasa:  Altele    
Pagina 1 din 1   3 anunturi care se potrivesc cu cautare dvs.   [Adauga Anunt Gratuit] [Modifica Anunt
  [Cauta]   [Cele mai votate anunturi]    [Cele mai contactate anunturi]    [Cele mai vizitate anunturi]                  Cele mai vizitate anunturi:
   
Lanturi de ancorare sistem complet 16 mm Lc = 1600
ID#:200392;     Data: Ianuarie 18;  
Tip:   Vand
Pret:   1
Moneda:   EURO
Judet:   Salaj
Localitate:   Zalau
   Total Race Romania comercializeaza sisteme complete din lant de ancorare de 13 mm , Lc=10000 daN ce contin: intinzator lant cu carlige de scurtare la capete 13 mm , 2 carlige cu siguranta 13 mm , cu montare directa pe lant, lant negru grad 80 cu lungime la cerere in functie de nevoile proiectului dumneavoastra , eticheta identificare dispozitiv lant ancorare . Dispozitivele si accesoriile de lant, intinzatoarele de lant sunt productie Olanda / Germania.
Detalii & poze
   
Lanturi de ancorat marfa pe camioane
ID#:200390;     Data: Ianuarie 18;  
Tip:   Vand
Pret:   1
Moneda:   EURO
Judet:   Salaj
Localitate:   zalau
   Total Race Romania comercializeaza sisteme complete din lant de ancorare de 10 mm , Lc=6300 daN ce contin: intinzator lant cu carlige de scurtare la capete 10 mm , 2 carlige cu siguranta 10 mm , cu montare directa pe lant , lant negru grad 80 cu lungime la cerere in functie de nevoile proiectului dumneavoastra , eticheta identificare dispozitiv lant ancorare . Dispozitivele si accesoriile de lant, intinzatoarele de lant sunt productie Olanda / Germania.
Detalii & poze
   
Marvomil Auto Timisoara-Inchirieri Auto
ID#:200259;     Data: Ianuarie 11;  
Tip:   Vand
Pret:   10
Moneda:   EURO
Judet:   Timis
Localitate:   Timisoara
   MARVOMIL Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara si Aeroport, masini de inchiriat ieftine preturi de la 10 €/zi toate taxele incluse.Avem in oferta masini cu 7 locuri si auto cu cutie automata pe benzina sau motorina.Garantam cel mai bun raport calitate pret de inchirieri masini in Timisoara. Oferim servivii de calitate, dovada fiind recenziile clientilor pe https://www.facebook.com/pg/InchirieriAutoTimisoaraMVM/reviews/?ref=page_internal. Pentru rezervari 0785560550
Detalii & poze
Anunt: [1]
Copyright 2010 - 2014 Ciuciuads.ro. Toate drepturile sunt rezervate.
Webdesign by Allegro Design.