Acasa:  Turism, hoteluri    
Pagina 1 din 1   4 anunturi care se potrivesc cu cautare dvs.   [Adauga Anunt Gratuit] [Modifica Anunt
  [Cauta]   [Cele mai votate anunturi]    [Cele mai contactate anunturi]    [Cele mai vizitate anunturi]                  Cele mai vizitate anunturi:
   
Vacanta ISTANBUL 13 – 19 Martie 2018
ID#:200026;     Data: Decembrie 16;  
Tip:   Ofer Job
Salariu:   1.00
Companie:   mira agentie
Judet:   Cluj
Localitate:   Cluj-Napoca
   Vacanta ISTANBUL 13 – 19 Martie 2018 - MAGIA ORA?ULUI de pe DOU? CONTINENTE – un nou eveniment dedicat culturii, shoppingului si distractiei – plecare din Cluj Napoca cu avionul, la Istanbul cazare in hotel 3* cu mic dejun.Inclus in pret – vizitarea importantelor puncte turistice, croaziera pe Bosfor, Serata Turceasca (cina+ spectacol pe vapor), vizita Insula Printului , insotitor grup la pretul oferta de numai 495€.
Detalii
   
Party pentru Singles-Serata Iubirii
ID#:200023;     Data: Decembrie 16;  
Tip:   Ofer Job
Salariu:   1.00
Companie:   mira agentie
Judet:   Cluj
Localitate:   Cluj-Napoca
   Serata Iubirii 10 Martie 2018- Party pentru Singles sau Party de Valentine’s Day. Pentru tine o seara de sambata fascinanta – farmecul unei serate a iubirii, un inedit party pentru singles. De ce sa stai singur(a) acasa depanand amintiri care oricum nu se vor mai intoarce – De ce sa nu simti ca traiesti din nou? De ce?...De ce? Nu mai cauta scuze si raspunsuri. Indrazneste sa iesi in fata si sa pui mai mult pret pe tine. Te asteptam cu: masa festiva, muzica buna si dans pana dimineata
Detalii & poze
   
Agentia Matrimoniala Mira si Grupul MiraSingles
ID#:200021;     Data: Decembrie 16;  
Tip:   Ofer Job
Salariu:   1.00
Companie:   mira agentie
Judet:   Cluj
Localitate:   Cluj Napoca
   Excursii in strainatate cu Mira pentru un 2018 plin de evenimente pentru Singles. La care se mai adauga Seratele Iubirii sau excursii de o zi in tara precum si nelipsitul DayMira – o zi dedicata in exclusivitate intalnirilor personalizate. O sa ai de unde alege! Ca o confidenta in avanpremiera: Excursie in Turcia sau in Grecia – „Alaturi de Cupidon in Elada” – in plin sezon estival – ori in Italia – „Per te con grande amore” – Croaziera pe Coasta Amalfitana.
Detalii & poze
   
Revelion 2018 Sharm el Sheikh – Egipt -
ID#:200028;     Data: Decembrie 16;  
Tip:   Ofer Job
Salariu:   1.00
Companie:   mira agentie
Judet:   Cluj
Localitate:   Cluj-Napoca
   Ultima saptamana pentru a rezerva la pretul oferta un revelion de vis - Revelion 2018 Sharm el Sheikh – Egipt - 28 Decembrie– 06 Ianuarie -2 nopti si 2 zile Istanbul + 5 nopti si 6 zile Sharm el Sheikh - una dintre statiunile cele mai exotice si elegante de la Marea Rosie, petrece un sfarsit de an minunat alaturi de alti singles pe o plaja minunata, sub razele soarelui. Locuri limitate la preturi oferta.
Detalii & poze
Anunt: [1]
Copyright 2010 - 2014 Ciuciuads.ro. Toate drepturile sunt rezervate.
Webdesign by Allegro Design.