Acasa:      Anunturi adaugate de acelasi utilizator
Pagina 1 din 1   6 intrari  
             
    Categorie: Calculatoare, accesorii  
USB Token ePass 2003
ID#:200281;     Data: Ianuarie 12;  
Pret:   86
Moneda:   LEI
Judet:   Cluj
   USB Token ePass 2003 este cel mai avansat modul criptografic de verificare a identitatii. Tokenul ePass, produs de catre Feitian, permite implementarea unor masuri de protectie indispensabile pentru comunicatii si tranzactii digitale. Tokenul ePass2003 poate securiza autentificarea locala si in retea, oferind o solutie de autentificare cu doi factori. Criptarea cheii, semnarea electronica a emailurilor, documentelor si tranzactiilor sunt realizate incorporat (onboard) in tokenul securizat.
Detalii & poze
    Categorie: Calculatoare, accesorii  
mToken CryptoID
ID#:200279;     Data: Ianuarie 12;  
Pret:   57
Moneda:   LEI
Judet:   Cluj
   mToken CryptoID este noua generatie de chip smartcard de autentificare cu doi factori care utilizeaz? drivere CCID. Driverele CCID sunt utilizate pentru a proteja dispozitivul, ?i prin urmare, pachetele de date sunt mai pu?in sensibile la sniffing, astfel oferind autentificare mai solida. Mai mult decât atât, tehnologia smartcard încorporata permite o autentificare mai robusta ?i verificarea implement?rilor.
Detalii & poze
    Categorie: Caini  
ePass FIDO
ID#:200278;     Data: Ianuarie 12;  
Pret:   --
Moneda:   --
Judet:   Cluj
   ePass FIDO token este un dispozitiv de securitate bazat pe standardul Universal Second Factor (U2F). ePass FIDO este compatibil cu orice serviciu U2F care utilizeaza un singur dispozitiv. O pereche de chei va fi generata dupa inregistrarea in orice serviciu U2F. O simpla apasare sau atingere a butonului de la ePass FIDO, va genera credentialele necesare serverului pentru certificarea identitatii utilizatorului. ePass FIDO va fi recunoscut ca dispozitiv HID si va utiliza interfata USB-HID.
Detalii & poze
    Categorie: Calculatoare, accesorii  
Cititor de card contactless, NFC
ID#:200277;     Data: Ianuarie 12;  
Pret:   113
Moneda:   LEI
Judet:   Cluj
   Cititor de card contactless Protocol de comunicatie: accepta toate cardurile cu frecventa ceasului de 13.56 MHz (smartcard RFID) - ISO 14443 tip A si B - Mifare 13.56 MHz ISD14443A - Baud rate: 106 Kbps la 6.8 Mbps - Suport pentru protocol Felica - Compatibil cu protocol de card 15693
Detalii & poze
    Categorie: Calculatoare, accesorii  
Cititor card tahograf
ID#:200276;     Data: Ianuarie 12;  
Pret:   87
Moneda:   LEI
Judet:   Cluj
   Cititorul de carduri ACR 39 sau cititor card tahograf permite citirea datelor stocate pe cardurile de memorie ale tahografelor digitale. Cititorul de carduri ACR 39 este universal si lucreaza cu majoritatea programelor software care interpreteaza datele de pe cardurile de la tahografele digitale. Legislatia in vigoare obliga soferii ca odata la 28 de zile sa ofere datele inregistrate de tahograf si stocate pe cardul de sofer pentru a fi citite.
Detalii & poze
    Categorie: Calculatoare, accesorii  
ACR 83 - Smartcard Reader
ID#:200275;     Data: Ianuarie 12;  
Pret:   173
Moneda:   LEI
Judet:   Cluj
   Cititorul/inscriptorul? ACR83 PINeasy - este un dispozitiv care permite citirea si scrierea datelor pe cardul de sanatate. Acest smartcard reader ACR 83 pentru cardul de sanatate, este un cititor care contine o tastatura usor de utilizat si un ecran LCD. Cititorul se conecteaza la portul USB al calculatorului si apoi se introduce cardul in cititor. Pentru a avea acces la datele de pe carduri de sanatate, introduceti PIN-ul de la tastatura cititorului.
Detalii & poze
Anunt: [1]
Copyright 2010 - 2014 Ciuciuads.ro. Toate drepturile sunt rezervate.
Webdesign by Allegro Design.